In verband met mogelijke corona-maatregelen kan worden besloten (delen van) het programma online via een videoplatform te verzorgen.

Inschrijfformulier opleiding Expert Rapportagevaardigheden

Data

Voorjaar: 10 juni, 14 juni en 1 juli 2021
Najaar: 9 september, 30 september en 4 november 2021

Naast de gezamenlijke bijeenkomsten worden
2 prive coaching momenten in overleg bepaald.

Cursustijden

9:30 u - 16:30 u

Locatie

ACS Partners
Kasteel Moersbergen
Moersbergselaan 17
3941 BW DOORN

Deelnamecertificaat

Na afloop van de opleiding ontvangt u een deelnamecertificaat.
PE-uren: 28

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen €1495,- per deelnemer. Wanneer twee of meer deelnemers van dezelfde organisatie zich aanmelden zijn cursuskosten €1395,- per deelnemer. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. Indien u opteert voor 0% BTW bedraagt de cursusprijs €1645,-.

Aanmelden

Na ontvangst van de aanmelding is de inschrijving compleet. U ontvangt binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging met alle inschrijvingsgegevens en de kosten voor deelname aan de opleiding. Ongeveer 2 weken voor de aanvang van de eerste cursusdag ontvangt u de factuur op het door u aangegeven emailadres.

ACS Voorwaarden en annuleren

De ACS voorwaarden voor opleidingen zijn van toepassing en te vinden op www.acs.nl.

Kosteloos annuleren kan tot 5 weken voor aanvang van de eerste cursusdag. Daarna zijn wij genoodzaakt de cursuskosten in rekening te brengen. Bij verhindering kunt u zich door een collega laten vervangen.


Wij verzoeken u de gegevensvelden volledig in te vullen. Druk daarna op de knop 'Verzenden' om uw inschrijving definitief te maken.

Factuuradres